Honeywell 100.000 lux, Up til 400 cm/s

5.949,99 kr.

Hvis din mission er at levere fremragende kundeservice, og gøre indtryk på dine loyale kunder, så giv dine medarbejdere mulighed for at levere på kvaliteten. Med Honeywell Xenon™ Extreme Performance (XP)-serien. Xenon XP 1950g tilbydes du en overlegen scanningsydeevne, der nemt fanger selv de mest svære at læse, eller beskadigede stregkoder.

Varenummer (SKU): 1952GSR-2USB-5-R Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

100.000 lux, op til 400 cm/s, 1D, PDF, 2D, Postal Digimarc, DOT Code, OCR, 2.5W, Sort, 3 m langt USB kabel, Bluetooth 4.2

Oversigt
Xenon™ XP 1950-seriens scannere leverer førsteklasses ydeevne.

Hurtig , Præcis scanning
Overlegen scanner, selv på stregkoder af dårlig kvalitet, eller beskadigede stregkoder, ingen spildte sekunder, tid sparet på hver transaktion.

Klassens bedste holdbarhed
Konstrueret til at modstå 2.000 – 0,5 m  – væltning og 50 – 1,8 m – fald, giver scannerne en førende holdbarhed og pålidelighed i alle miljøer.

Nøjagtige 1D- og 2D-scanninger
Xenon XP 1950-seriens scannere er optimeret til at scanne både digitale koder fra kunde smartphones og varekoder af kassereren ved kassen. Det giver en stor flexibilitet i indretningen af arbejdsplads.

Freedom of Cordless Scanning
Udnyt friheden ved trådløs scanning, der kan række op til 100 meter fra basen eller den sikkerhed man får ved at scanneren er bundet af USB eller seriel forbindelse. Igen giver vi flexibilitet i indretning af arbejdspladsen.

Nem softwareopdatering
Honeywells “The Honeywell Scanner Management Utility” (SMU) lader dig automatiserer, hvordan du implementerer og opdaterer scannerne i dit miljø.

Produktdetaljer
Beskadigede eller udskrift i dårlig kvalitet, barkoder er en ofte forekommen frustration hos kunder og medarbejdere. Man spilder tid og bliver utålmodig. Det kan let føre til så stor frustration at man mister omsætning. Hvis din mission er at levere fremragende kundeservice, og gøre indtryk på dine loyale kunder, så giv dine kasserer mulighed for at levere på kvaliteten. Med Honeywell Xenon™ Extreme Performance (XP)-serien. Xenon XP 1950g tilbydes du en overlegen scanningsydeevne, der nemt fanger selv de mest svære at læse eller beskadigede stregkoder.

Konstrueret til at kunne modstå 50 fald ved 1,8 m  og 2.000 væltninger ved 0,5 m, og med en IP41-indgangsklassificering for vand og støv, leverer Xenon XP 1950g-scanneren fantastisk holdbarhed. Dette reducerer scannerens nedetid og serviceomkostninger markant, hvilket fører til en længere livscyklus og lavere samlede ejeromkostninger.

Designet til detailmiljøer, der kræver høj nøjagtig i scanning af stregkoder, uanset om det er på afstand eller endda på beskadigede stregkoder, reducerer Xenon XP 1950g-scanneren behovet for at bøje for at nå stregkoderne på den nederste hylde eller bunden af kurven. Xenon XP 1950g fås i sorte eller lyriske hvide modeller for at matche scanneren til dit miljø, og en tilgængelig vibrationstilstand sikrer, at du får scanner feedback uanset dine omgivelser.

Yderligere information

Vægt 0,64 kg
Honeywell 152GSR andre egenskaber

Bluetooth, 4.2
Kabellængde, 3 m.
Forbindelser, Kablet & Trådløst
Standard interfaces, Bluetooth, RS-232, RS-485, USB
Basens størrelse, 101 x 132 x 81 mm
Basens vægt, 179 g

Du kunne også være interesseret i...