Tilbud

Newland NLS-BS8060-2T – Lommescanner

Kampagnepris:
699,00 kr.

OBS!!! Kun så længe lager haves.

Newland BS8060 2D CCD Bluetooth scanner, læser alle 1D og 2D stregkoder.
Understøtter Apple iOS, Android & Windows enheder.
BT 4.0 class 1 rækkevidde op til 100 m. i åbent terræn. 1MB hukommelse.
DoF 40-410 mm, BxLxH: 46.0×88.0x24.0mm (lomme størrelse), IP42 rating.
Medfølgende USB kabel og håndledsrem.
Højtydende Li-ion batteri indbygget i scanneren.

Beskrivelse

Newlands BS8060 Piranha er en hurtig, lille smart lommescanner. Der giver dig muligheden for atltid at have din scanner lige ved hånden. Den passer i lommen uden at virke tung og klodset med sin størrelse på blot 88 x 46 m.m.

2D CMOS scanner der er udstyret med 0370 dekoder chip. Hassle-free battery capacity. Høj kapacitet Li-ion batteri i scanneren giver helt op til 11 timers uafbrudt brug pr. opladning, hvilket giver dig mulighed for at arbejde problemfrit dagen igennem.

På trods af sin lidenhed har den en uovertruffen ydeevne, den kan scanne praktisk taget enhver 1D og 2D stregkode, inclusive PDF417, datamatrix og qrkoder. Den kan forbindes via Bluetooth til din telefon, tablet eller computer. Og der medfølger et USB kabel til computeren også. Scanneren har indbygget hukommelse og kan sættes til at overføre indskanningerne når den bliver forbundet via USB til en computer.

En lille lommescanner der er ideel til lageret, eller i butikken, kan også bruges til billetsystemer f.eks. De forskellige indstillinger er godt dokumenteret i den medfølgende instruktionsbog. Lige nu får du den til en meget favorabel pris. Den passer med følgende operativsystemer. iOS fra Apple, Android og Windows. Det indbyggede laser sigte gør det ubesværet at scanne hurtigt og effektivt.

Utallige anvendelsesområder, som f.eks. Mobile betalinger, e-coupons/e-vouchers, lagerstyring, forsendelse, pakkeriet o.m.a. listen er lang og vil i de kommende år blive længere.

Mission er at levere fremragende kundeservice, og gøre indtryk på dine loyale kunder, så giv dine medarbejdere mulighed for at levere lynhurtigt på kvaliteten med en lommescanner.

Yderligere information

Størrelse 9 × 13 × 5 cm
Newland NLS-BS8060-3V

Bluetooth, 4.2
Forbindelser, Kablet & Trådløst
Standard interfaces, Bluetooth, USB
Størrelse, 88 x 46 x 24.5mm